Servicepersonal hos

Scandinavian Ice Adventure.

Scandinavian Ice Adventure är vinterns (förmodligen) häftigaste vinterupplevelse. Vi erbjuder en unik utomhusisbana i Stockholm där du hittar allt från skridskodisco till skatecross. Hos oss finns det något för alla, oavsett om du aldrig stått på ett par skridskor tidigare, eller om du är NHLs nästa stjärnskott. Vi som ligger bakom eventet är ett gäng skridskofantaster som vill göra det så lätt som möjligt för folk att uppleva glädjen på is. Vi söker nu efter dig som, tillsammans med oss, vill göra detta till vinterns roligaste upplevelse.

Om rollen

I rollen som servicepersonal på Scandinavian Ice Adventure är din primära uppgift att se till att det är en god stämning i parken och att gästerna känner sig sedda och får svar på sina frågor. I rollen hanterar du biljettförsäljning och uthyrning av skridskor och ser till att det är ett bra flöde på isen.

Arbetsuppgifter

–  Uthyrning och underhåll av hyrutrustning
–  Biljettförsäljning
–  Svara på gästernas frågor rörande parken
–  Hantera kassasystem
–  Se till att det är ett bra flöde på isen
–  Ansvara för att parkens förhållningsregler följs

Vem är du?

Bakgrund

Vi ser gärna att du har slutfört gymnasiestudier alternativt att du går sista året på gymnasiet och har ett brinnande intresse för motion på skridskor, kanske till och med har varit aktiv inom någon skridskosport. Du har tidigare jobbat i ett serviceyrke och är van vid att bemöta många olika typer av människor. Om du har erfarenhet av att jobba på en nöjespark eller ett evenemang är det ett plus.

Som person

Du är en social person som har glimten i ögat. Du är ordningsam och har koll på tider och rutiner. Vi ser även att du är lösningsorienterad och kreativ i att hitta nya sätt. Slutligen ser vi gärna att du är nyfiken och har lätt att lära dig. Du talar flytande Svenska och Engelska.

    Sekretesspolicy

    Öppet alla dagar

    10:00 – 22:00 från den 26:e november