Våra äventyr

På Scandinavian Ice Adventure har vi samlat en mix av olika isytor och äventyr, där det traditionella möter det nytänkande. Tillsammans formar det en plats där fler minnesvärda stunder kan komma till liv. En plats för alla, oavsett om du aldrig stått på skridskor förut eller om du strävar efter att bli nästa Danijela Rundqvist. Du avgör själv vad du vill göra när du besöker oss, men här nedan kan du läsa lite mer om de olika äventyr vi erbjuder. Välkommen hit!

Skateways

En isbelagd gång som binder samman våra isar. Tänk dig en mysig promenad i vintersolen… fast på skridskor!

Kärleksbanan

En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning av isen är inspirerat av kärleken.

Eisstock

Vid sidan av skridskoaktiviteterna har vi Eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

Skridskodisco

När det skymmer skapar vi en häftig upplevelse med hjälp av ljud och ljus. Här får du chansen att plocka fram dina bästa (och sämsta) dansmoves på skridskor!

Pond Hockey

Du kan boka vår Pond Hockey-plan. Med ett mått på 30x15m passar den perfekt för en 3v3 match med kollegorna eller kompisgänget. Här spelar ni en mildare form av Hockey utan slagskott och tacklingar. Håll utkik i våra sociala medier för  turneringar och “prova på hockey”-dagar.

Ice cross

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de mer erfarna – och modiga – åkarna.

Skridskokarusellen

Har du någonsin provat att åka en karusell på is? Inte? Nu har du chansen! I vår skridskokarusell får du en häftig och annorlunda isupplevelse. Skridskokarusellen är en kul aktivitet för såväl unga som äldre!

Köp din biljett innan besöket

För smidigare hantering rekommenderar vi att du köper din biljett online innan ditt besök. Men var inte orolig – har du inte har haft möjlighet till det går det självklart bra att köpa biljett på plats.

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.