Allt du behöver veta inför ditt besök

Ska du komma hit? Vad roligt! Här kommer information som kan vara bra inför ditt besök hos oss.

1
Entré
2
Skateways – En isbelagd gång som binder samman isarna.
3
Kärleksbana – En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning är inspirerat av och för kärleken!
4
Eisstock – Som en aktivitet utan skridskor har vi eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.
5
Skridskodisco – När det skymmer skapar vi en häftig discoupplevelse på en av isarna med hjälp av ljud och ljus.
6
Ice cross – En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de erfarna (och modiga) åkarna.
7
Pond Hockey – En mildare form av hockey, utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna. Vi kommer också arrangera turneringar och “prova på hockey”-dagar. Denna plan bokas separat och ingår inte i inträdesbiljetten.
8
Restaurangen – I restaurangen erbjuds en lättare lunch som passar hela familjen. Till kvällen erbjuds bordsservering. Mer om restaurang och meny hittar du här (länk till restaurangfliken).
9
Parkering
10
Hjärtstartare
1. Entré
2. Skateways

En isbelagd gång som binder samman isarna

3. Kärleksbana 

En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning är inspirerat av och för kärleken!

4. Eisstock

Som en aktivitet utan skridskor har vi alpine curling. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

5. Skridskodisco 

När det skymmer skapar vi en häftig discoupplevelse på en av isarna med hjälp av ljud och ljus.

6. Ice Cross 

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de erfarna (och modiga) åkarna.

7. Pond Hockey 

En mildare form av hockey, utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna. Vi kommer också arrangera turneringar och “prova på hockey”-dagar. Denna plan bokas separat och ingår inte i inträdesbiljetten.

8. Restaurang

I restaurangen erbjuds en lättare lunch som passar hela familjen. Till kvällen erbjuds bordsservering. Mer om restaurang och meny hittar du här (länk till restaurangfliken)

9. Parkering 
10. Hjärtstartare
Hjälmar

Vi uppmuntrar alla att bära hjälm ute på isen. Därför har vi självklart hjälmar ni kan hyra.

Skridskor

Har du inga skridskor? Eller har du vuxit ur dina? Då kan du hyra ett par hos oss under ditt besök. Vi har skridskor i storlekar från 27-47.

Förvaring

Skåp finns för uthyrning där du kan förvara dina tillhörigheter medan du är ute på isen.

Handikappanpassat

Vi vill att alla ska kunna uppleva isens värme! Därför har vi anpassat parken så att den är tillgänglig även för rullstolsburna.

HLR-utbildad personal

All vår personal är utbildad i hjärt- och lungräddning och finns till er hjälp om något skulle hända.

Hjärtstartare

På Scandinavian Ice Adventure finns även en hjärtstartare till hands, vilket ökar chanserna för överlevnad vid plötsligt hjärtstopp.

FAQ

Nedan har vi svarat på några av de vanligaste frågorna vi får in. Hittar du inte det du söker är du självklart välkommen att kontakta oss.

Biljetter & Hyrutrustning

Priserna varierar bland annat beroende på vad ni vill hitta på i parken, hur många ni är och vilka åldrar ni är i. Du hittar alla priser här.

Vi erbjuder ett säsongskort som ger dig inträde under hela säsongen, med några undantag. Du kan köpa ditt säsongskort online och på plats. Du hämtar ut ditt säsongskort hos oss i biljettkiosken oavsett var du köpt det.

Hockeyplanen är bokningsbar veckodagar mellan 16.00-22.00 och under 10.00-22.00 på helgen. En bokning består av 50 minuter och isen spolas mellan passen. Hockeyplanen är inte till för föreningsverksamhet. Du bokar Hockeyplanen här.

Mat & Dryck

Du får ta med dig egen matsäck. Vi har plats för att äta medhavd matsäck utomhus under tak (ouppvärmt).

Ja, i vår restaurang After Skate Bar & Kök kan du äta både värmande lunch och middag. Restaurangen är uppvärmd och har fulla rättigheter.

Restaurangen har öppet fredag-söndag 12.00-20.00.

Ja, vi har både bokningsbara bord och bord för drop-in besök. Hör av dig till restaurangen för att boka bord.

Allmänt

Scandinavian Ice Adventure ligger beläget på Djurgårdsbrunnsvägen 14, mellan Sjöhistoriska Museet och Villa Källhagen. Det finns flera sätt att ta sig till oss:

Buss 69 avgår från T-centralen och tar 12 minuter, gå av på hållplats Källhagen. 

Om du tar bil kan du köra mot och parkera på Källhagens parkering, skriv in Villa Källhagen på GPSen.

Nej, alla åldrar är välkomna. 

Parken kommer hålla öppet mellan 26: november till 13:e mars. Under denna period har vi öppet alla dagar mellan kl 10.00 till 22.00 (med reservation för justeringar).

Scandinavian Ice Adventure är ett äventyr på is, och det finns mycket du kan göra hos oss. Läs mer under avsnittet "Om parken"!

Nej, såväl nybörjare som proffs är välkomna hos oss. Vi har något för alla!

Vi har ett stort utbud av skridskor i varierande storlekar. Om du är osäker på om det finns skridskor i din storlek inför ditt besök kan du lägga undan ett par på bokningssidan.

Eftersom Scandinavian Ice Adventure är beläget utomhus påverkas ditt besök av vädret. Vi har anpassat våra isar till alla möjliga vädertillstånd, men vid till exempel snö eller regn rekommenderar vi att ni klär er i vattentäta kläder. Vid extrema vädertillstånd kan vi behöva justera våra öppettider. På instagram kan du alltid följa våra öppettider, du hittar oss på @scandinavianiceadventurese

Vi rekommenderar att du tar med dig varma kläder du kan röra dig i. Det finns både skridskor och hjälmar att hyra, men det går också bra att ta med sig egna skridskor och en egen hjälm. 

Det finns möjlighet att hyra skåp på plats där du kan lägga värdesaker. Vi tar dock inget ansvar för personliga tillhörigheter.

Det finns en del av restaurangen där hundar är välkomna. Hundarna får inte följa med ut på isen.

Säkerhet och tillgänglighet

Vi strävar efter att göra vår park så tillgänglig som möjligt för alla. 

Parken är anpassad för dig som är rullstolsburen och det går bra att ta med rullstol ut på isen. Har du tankar kring hur vi kan förbättra vår tillgänglighet får du gärna skriva till oss här.

Du får inte ha med dig cykel, sparkcykel, skateboard inne på området. Inte heller medhavd alkohol eller drogklassade substanser är tillåtna. Vapen och vassa föremål är förbjudet att medta till parken.

All vår personal är utbildade inom hjärt- och lungräddning och har grundläggande kunskaper om första hjälpen.

Ja, vi har 2 st hjärtstartare i parken, en i restaurangen och en i biljettkiosken. På kartan ser du var de är placerade.

Du är självklart välkommen att kontakta oss med alla dina frågor! Här hittar du våra kontaktuppgifter.

10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.