Scandinavian Ice Adventure.

Upplev isens värme.

Det är något speciellt med is.
Den kan ta oss över vattendrag, till proffsäventyr i Nordamerika eller tillbaka till barndomens vintrar. Den kan vara både hård, blöt och kall. Men på Scandinavian Ice Adventure har vi också sett all värme den kan ge.

När du får uppleva nästa generations första stapplande skär, eller ett långt samtal sakta framglidandes i vintersolen. När ditt lag avgör i slutminuterna. När era kalla händer möts under en klar stjärnhimmel.

Vi har upplevt det på allt från sjöar och naturisbanor till moderna skateways runtom i världen. Och det är precis det vi nu vill ge till dig.

Genom en mix där de traditionella isytorna möter de nytänkande har vi därför skapat en plats där fler minnesvärda stunder kan komma till liv. En plats för alla, oavsett om du aldrig stått på skridskor förut eller strävar efter att bli nästa Danijela Rundqvist.

Så välkommen hit.
Välkommen att uppleva isens värme.

Rörelseglädje

Vår främsta gemensamma nämnare är att vi älskar alla typer av aktiviteter på is. Vi vill att alla våra besökare ska känna samma glädje när de snörar på sig ett par skridskor. Sen kommer motionen som en bonus.

Gemenskap

Vår park är en mötesplats på is och vi vill att alla som besöker oss ska känna sig inkluderade och välkomna.

Äventyr

Äventyr kan se ut på olika sätt. Det kan vara att lära sig åka skridskor, att våga åka över det där guppet på skatecrossbanan eller att få dela en fin stund på kärleksbanan med den man älskar. Oavsett vad äventyr betyder för dig vill vi att du ska ha möjlighet att uppleva det hos oss.

Jobba med oss

Vill du bli en del av team Scandinavian Ice Adventure? Just nu söker vi dessa tjänster:

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.