Ställföreträdande platschef hos

Scandinavian Ice Adventure.

Scandinavian Ice Adventure är vinterns (förmodligen) häftigaste vinterupplevelse. Vi erbjuder en unik utomhusisbana i Stockholm där du hittar allt från skridskodisco till skatecross. Hos oss finns det något för alla, oavsett om du aldrig stått på ett par skridskor tidigare, eller om du är NHLs nästa stjärnskott. Vi som ligger bakom eventet är ett gäng skridskofantaster som vill göra det så lätt som möjligt för folk att uppleva glädjen på is. Vi söker nu efter dig som, tillsammans med oss, vill göra detta till vinterns roligaste upplevelse.

Om rollen

Som ställföreträdande platschef arbetar du i ett tight samarbete med vår platschef och är en nyckelspelare i att få vår verksamhet att rulla på smidigt. Du arbetar för att gästerna ska känna sig välkomna och omhändertagna av vår personal, att bokningar och övriga förfrågningar behandlas samt att våra aktiviteter i parken är välplanerade och följs upp.

Primära uppgifter

Tillsammans med Platschefen är dina primära uppgifter att

–  Se till att den dagliga verksamheten flyter på
–  Motivera och stödja medarbetare
–  Planera skift
–  Planera och genomföra marknadsföringsinsatser
–  Planera och följa upp aktiviteter i parken
–  Föra dialog med gäster, samarbetspartners, leverantörer och andra intressenter
–  Ansvara för bokningsförfrågningar

Vem är du?

Du har en naturlig fallenhet för sociala kontexter och är en serviceperson ända ut i fingerspetsarna. Du är ordningsam och har koll på tider och rutiner. Du är en teamplayer som är duktig på att motivera dina kollegor.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har slutfört studier på Högskola eller Universitet inom området projektledning, service management eller dylikt. Du har tidigare arbetat i ett serviceyrke och har erfarenhet av att planera, följa upp och utvärdera aktiviteter. Du har varit aktiv inom någon form av skridskosport, alternativt har ett brinnande intresse för motion på skridskor. Om du har förkunskaper inom marknadsföring är det en bonus. Du talar flytande svenska och engelska.

Vi har upplevt det på allt från sjöar och naturisbanor till moderna skateways runtom i världen. Och det är precis det vi nu vill ge till dig.

Genom en mix där de traditionella isytorna möter de nytänkande har vi därför skapat en plats där fler minnesvärda stunder kan komma till liv. En plats för alla, oavsett om du aldrig stått på skridskor förut eller strävar efter att bli nästa Danijela Rundqvist.

Så välkommen hit.
Välkommen att uppleva isens värme.

    Sekretesspolicy

    Öppet alla dagar

    10:00 – 22:00 från den 26:e november