Kärleksbanan

Kärlek. Den varma känslan som infinner sig, oavsett vad termometern visar. På Scandinavian Ice Adventure älskar vi is. Men vi älskar er – våra besökare – ännu mer. Därför har vi skapat en förtrollad plats där ni kan låta kärleken spira. Ta med dig en vän, familjemedlem eller din käresta. Låt era händer mötas under en stjärnklar himmel, upplev en magisk stund tillsammans på en isyta upplyst av ljusslingor och lyktor och låt er omfamnas av stämningsfull musik. Välkomna till kärleksbanan!

Tips: besök kärleksbanan efter skymning!

Det är när solen går ner som kärleksbanan är som allra bäst, i vårt tycke. Ljudet och framförallt ljuset skapar en förtrollad plats på ett sätt som du troligtvis aldrig upplevt på en is förut. Självklart är kärleksbanan jättemysig även under dagtid, men vi rekommenderar dig verkligen att komma hit efter mörkrets intrång – och gärna med en speciell person. Ni kommer inte att bli besvikna!

Mer om kärleksbanan

Vad ska ni göra på nästa dejt? Det är inte alltid helt lätt att komma på något nytt som ingen av er har upplevt tidigare. Om du känner igen dig i det kan kärleksbanan vara ett uppfriskande och överraskande alternativ.

Hela grundtanken med vår kärleksbana är att skapa en plats där kärleksfulla möten kan ta plats. Där ni i lugn och ro kan umgås, prata och omfamna varandra på ett nytt sätt.

För att sätta atmosfären har vi satsat mycket på ljuset på kärleksbanan. Det är en glimrande föreställning som vi hoppas att ni kommer uppskatta, såväl gammal som ung. Såväl nykära som mer rutinerade par.

Och ja, kärlek och passion är oftast mer förknippat med eld än med is. Men kom hit och känn hur ditt hjärta smälter på nytt, och du kommer förstå vad vi menar när vi säger att kärlek och is verkligen går hand i hand. Kom hit och upplev isens värme, på riktigt.

Fler äventyr

Här kan du läsa om fler äventyr du kan uppleva hos oss i vinter.

Skateways

En isbelagd gång som binder samman våra isar. Tänk dig en mysig promenad i vintersolen… fast på skridskor!

Eisstock

Vid sidan av skridskoaktiviteterna har vi Eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

Skridskodisco

När det skymmer skapar vi en häftig upplevelse med hjälp av ljud och ljus. Här får du chansen att plocka fram dina bästa (och sämsta) dansmoves på skridskor!

Pond Hockey

En mildare form av Hockey utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna, men det kommer även ske turneringar och “prova på hockey”-dagar.

Ice cross

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de mer erfarna – och modiga – åkarna.

Skridskokarusellen

Har du någonsin provat att åka en karusell på is? Inte? Nu har du chansen! I vår skridskokarusell får du en häftig och annorlunda isupplevelse. Skridskokarusellen är en kul aktivitet för såväl unga som äldre!

Köp din biljett innan besöket

För smidigare hantering rekommenderar vi att du köper din biljett online innan ditt besök. Men var inte orolig – har du inte har haft möjlighet till det går det självklart bra att köpa biljett på plats.

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.