Skateways

Med skateways skapas känslan av att vara på väg någonstans. På Scandinavian Ice Adventure binder de samman isarna, men fungerar också som ett äventyr som aldrig tar slut. Vi låter underlagets naturliga stigningar, sänkningar och kurvor skapa en ny upplevelse för varje varv. Med ljud och ljus förstärker vi den känslan och ger dig ett äventyr som passar alla.

Tips: njut av atmosfären!

Det går att skrinna sig fram väldigt fort på våra skateways. Absolut. Vi rekommenderar dock att du tar det lugnt och njuter av den fina atmosfär som finns med ljud, ljus och människor i härlig symbios. Det är något unikt du inte kommer uppleva på många andra ställen i världen. Ta med någon du tycker om och njut av en lång skate-and-talk, eller glid själv runt och betrakta omgivningen. Valet är ditt.

Mer om våra skateways

Skateways är en typ av isyta som oftast används för att binda ihop andra isbanor med varandra, för enkel transportering däremellan. Men även om grundtanken från början varit att dra isbelagda vägar mellan platser, skapar det också en härlig atmosfär och åkupplevelse som du inte hittar på många andra ställen. Eftersom våra skateways formar sig efter landskapet går det lite upp och ner, det svänger och det kurvas. Alltså mer som på en gångbana än på en isbelagd sjö.

Här kan du glida fram i din egen takt, kanske ha ett efterlängtat samtal med en god vän, stanna till vid staketet som ramar in våra skateways – eller varför inte utnyttja staketet som hjälpmedel för att bättra på din baklängesåkning? Oavsett vad du väljer att göra, kommer du mötas av en ny typ av upplevelse på is. Något du inte riktigt får när du åker på en traditionell sjöis, hockeyrink eller bandyplan. Lägg därtill på de ljud- och ljuseffekter som omringar våra skateways, och du har en dag eller kväll som du kommer minnas under lång tid framöver. Det törs vi faktiskt lova.

Fler äventyr

Här kan du läsa om fler äventyr du kan uppleva hos oss i vinter.

Kärleksbanan

En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning av isen är inspirerat av kärleken.

Eisstock

Vid sidan av skridskoaktiviteterna har vi Eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

Skridskodisco

När det skymmer skapar vi en häftig upplevelse med hjälp av ljud och ljus. Här får du chansen att plocka fram dina bästa (och sämsta) dansmoves på skridskor!

Pond Hockey

En mildare form av Hockey utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna, men det kommer även ske turneringar och “prova på hockey”-dagar.

Ice cross

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de mer erfarna – och modiga – åkarna.

Skridskokarusellen

Har du någonsin provat att åka en karusell på is? Inte? Nu har du chansen! I vår skridskokarusell får du en häftig och annorlunda isupplevelse. Skridskokarusellen är en kul aktivitet för såväl unga som äldre!

Köp din biljett innan besöket

För smidigare hantering rekommenderar vi att du köper din biljett online innan ditt besök. Men var inte orolig – har du inte har haft möjlighet till det går det självklart bra att köpa biljett på plats.

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.