Skridskodisco

Älskar du att åka skridskor, men också att svänga loss på dansgolvet? Då måste du besöka vårt skridskodisco! Varje kväll förvandlas en av våra skridskobanor till ett glittrande pumpande skridskodisco, med både belysning och musik som hämtat från ditt favoritdansgolv. Här får du chansen att plocka fram dina bästa – och sämsta – dansmoves och se om de fungerar lika bra på isen som utanför. En rolig aktivitet för hela familjen!

Tips: ta fram kameran!

Att bjuda på en dans framför kameran är något vi alla kan känna igen oss i. Men har du testat att göra det på is förut? Det finns massor av coola dansmoves som är betydligt enklare på is än på ett vanligt dansgolv – prova bara att göra en moonwalk på is, det är en riktig succé! Be någon hålla i kameran under tiden, och vipps så har du massor av bra innehåll att posta på dina sociala medier. Glöm inte att tagga @scandiceadventure med dina dansmoves också, då blir vi extra glada!

Mer om vårt skridskodisco

Is, skridskor, discobelysning, musik… behöver vi säga så mycket mer, egentligen? Kanske inte! Men vi passar på att fylla på med lite mer matnyttigt innehåll, för säkerhets skull.

Vårt skridskodisco kommer dra igång varje kväll när solen går ner. Det varierar såklart lite baserat på vilken månad du kommer, men är du hos oss under kvällstid kan du räkna med att belysningen och ljudet är igång och skridskodiscodansgolvet fyllt av glada och dansande skridskoåkare. Vi bjuder på blandad musik och hoppas hitta en mix som tilltalar så många som möjligt, men med fokus på låtar som många vill röra sig till.

Alla besökare är självklart varmt välkomna att komma till skridskodiscot, oavsett ålder och tidigare skridskoerfarenhet. Men även om det är fantastiskt roligt att röra sig till musik är det bra att hålla koll på andra åkare i närheten också, så att ni inte råkar breakdansa in i varandra av misstag!

Våra äventyr

Här har vi samlat ett axplock av de äventyr du kan uppleva hos oss i vinter.

Skateways

En isbelagd gång som binder samman våra isar. Tänk dig en mysig promenad i vintersolen… fast på skridskor!

Kärleksbanan

En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning av isen är inspirerat av kärleken.

Eisstock

Vid sidan av skridskoaktiviteterna har vi Eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

Pond Hockey

En mildare form av Hockey utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna, men det kommer även ske turneringar och “prova på hockey”-dagar.

Ice cross

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de mer erfarna – och modiga – åkarna.

Skridskokarusellen

Har du någonsin provat att åka en karusell på is? Inte? Nu har du chansen! I vår skridskokarusell får du en häftig och annorlunda isupplevelse. Skridskokarusellen är en kul aktivitet för såväl unga som äldre!

Köp din biljett innan besöket

För smidigare hantering rekommenderar vi att du köper din biljett online innan ditt besök. Men var inte orolig – har du inte har haft möjlighet till det går det självklart bra att köpa biljett på plats.

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.