Skridskokarusellen

Har du någonsin provat att åka en karusell på is? Inte? Nu har du chansen! I vår skridskokarusell får du en häftig och annorlunda isupplevelse. Ställ dig bara i karusellen med skridskorna på, ta tag i handtaget och låt den föra dig runt och runt på isen, varv efter varv. Skridskokarusellen är en kul aktivitet för såväl unga som äldre – allt du behöver kunna är att stå på dina skridskor, så gör karusellen jobbet!

KARUSELLEN ÄR TILLFÄLLIGT UR FUNKTION! VI INFORMERAR VIA FACEBOOK, ENTRÉ OCH HEMSIDA NÄR DEN ÅTER ÄR I DRIFT!

Tips: börja ditt äventyr här!

Skridskokarusellen är tänkt för dig som vill prova på något nytt, såväl barn som vuxen. Eftersom du inte behöver skapa någon fart på egen hand är det också en perfekt uppvärmning inför de stundande äventyren på Scandinavian Ice Adventure, speciellt om du kanske inte har åkt så mycket skridskor tidigare. Ställ dig bara i skridskokarusellen och låt den göra jobbet, medan du njuter av en annorlunda och rolig upplevelse på is!

Mer om skridskokarusellen

Vad vore väl en äventyrspark utan en snurrande och härlig karusell? För oss kändes det som en självklarhet när vi började utforma Scandinavian Ice Adventure. Vår skridskokarusell erbjuder det dessutom på ett sätt som du förmodligen inte upplevt det förut – på is! Du ställer dig bara i skridskokarusellen med skridskor på och glider sedan runt och runt, varv efter varv.

Skridskokarusellen består av ett antal utstickande handtag som du tar tag i, och låter sedan karusellen föra dig runt på isen. Svårare än så är det inte!

Modellen för skridskokarusellen vi använder är testad på många olika ställen i världen och säker att använda för såväl barn som vuxna. Men känner du dig lite osäker är du självklart välkommen att prata med någon av oss i personalen för att be om tips och råd. Vi finns alltid på plats i parken för att hjälpa till, oavsett vad det gäller!

Fler äventyr

Här kan du läsa om fler av de äventyr du kan uppleva hos oss i vinter.

Skateways

En isbelagd gång som binder samman våra isar. Tänk dig en mysig promenad i vintersolen… fast på skridskor!

Kärleksbanan

En isbana där vi låter kärleken spira. Musik, ljus och utformning av isen är inspirerat av kärleken.

Eisstock

Vid sidan av skridskoaktiviteterna har vi Eisstock. Det är riktigt roligt och ingen förkunskap krävs. Eisstock påminner om curling och boule.

Skridskodisco

När det skymmer skapar vi en häftig upplevelse med hjälp av ljud och ljus. Här får du chansen att plocka fram dina bästa (och sämsta) dansmoves på skridskor!

Pond Hockey

En mildare form av Hockey utan slagskott och tacklingar. Hockeyplanen går att hyra för att spela med kompisgänget eller kollegorna, men det kommer även ske turneringar och “prova på hockey”-dagar.

Ice cross

En isbana med lutning, skarpa kurvor och andra utmaningar för de mer erfarna – och modiga – åkarna.

Köp din biljett innan besöket

För smidigare hantering rekommenderar vi att du köper din biljett online innan ditt besök. Men var inte orolig – har du inte har haft möjlighet till det går det självklart bra att köpa biljett på plats.

Öppet 10:00 – 20:00 måndag-söndag

Vi accepterar VISA och Mastercard som betalmedel.